L’ICL Manresa i la seva afició conquereixen Badalona

Victòria manresana per 63-76 en un partit dominat pels del Bages de principi a fi, amb una gran actuació conjunta, amb Musli (13 punts i 18 de valoració) i el debutant Auda com a homes més destacats. 63 FIATC Joventut | Mallet 15, Vidal 11, Paul 9, Suton 8 i Rakovic 2; Sàbat 4, …

Dilluns 28 de Març de 2016 a les 21:55

63 FIATC Joventut | Mallet 15, Vidal 11, Paul 9, Suton 8 i Rakovic 2; Sàbat 4, Llovet 2, Nogués, Ventura 2, Abalde 2, i Drame 6.

76 ICL Manresa | Foster 11, Simon 9, Grigonis 12, Flis 11 i Musli 13; Auda 11, Hernández 4, Mayot, García 1, Barrera 4, Costa, i Otverchenko.

Parcials: 14-17, 15-24; 18-13 i 16-22.

L’ICL Manresa va aconseguir una victòria importantíssima que trenca una mala ratxa. I ho va fer a la pista del FIATC Joventut en un derbi català que els d’Ibon Navarro van dominar des del primer minut. Molt bona actuació conjunta, amb 5 jugadors anotant més de 10 punts. Musli va ser dels millors, amb 13 punts i 18 de valoració. Grigonis va fer 12 punts, mentre que Foster, Flis, i el debutant Auda n’anotaven 11.

La primera cistella del partit era un triple de Chase Simon en el segon minut de partit. Des d’aquest moment l’ICL Manresa va dominar el partit. Dmitry Flis posava el primer parcial de 2-7 al marcador al minut 4, però la Penya s’acostaria amb un dos més u de Mallet fins al 12-13. Poc encert en els triples dels locals, i Foster feia la darrera cistella dels primers 10 minuts.

El segon quart va ser el millor per als interessos de l’ICL Manresa. Intercanvi inicial de cistelles de dos punts, però l’entrada de Patrik Auda, amb dues cistelles i un tir addicional, donava el primer avantatge important. Amb la cistella de Simon es superava amb 11 punts el rival. Barrera, amb dos tirs lliures, Musli, i Hernández posaven el 40 al marcador visitant.

Després del pas pels vestidors, bon treball defensiu dels homes d’Ibon Navarro, que no van estar inspirats en atac i van perdre 5 punts de renda a les portes del darrer quart. Grigonis donava 13 punts d’avantatge a l’inici del quart, però Malles i Vidal retallaven (47-54). Quedava tot per decidir, i el Manresa defensaria bé aquests 7 punts d’avantatge.

En el darrer període, incertesa inicial i errors a les dues bandes, però dues cistelles consecutives a menys de 7 minuts del final de Musli i Hernández, tornaven a deixar 10 punts per sobre l’ICL Manresa. Un triple de Paul posava la Penya a 7 punts, però responia Flis també des dels 6,75 en dues ocasions (54-67). La pressó de la Penya va fer anar a la línia de tirs lliures Foster, Grigonis i Flis, que van assegurar la victòria.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa posterior al partit que «l’equip ha estat força regular, en la línia de les coses que volíem fer; havíem de reaccionar i ho hem fet; hem estat tranquils i hem vist les coses que fa setmanes que treballem; hem confiat en el que estem fent i avui s’ha donat la circumstància que ens ha sortit bé; el Joventut hagués pogut tenir molt bon encert de 3 punts com fa normalment i potser no haguéssim guanyat; això ens donarà una empenta d’aquí en endavant, segur».