L’ICL Manresa guanya un partit vibrant davant l’Iberostar Tenerife

La pista del vinculat del Bàsquet Manresa, Martorell, va ser l’escenari d’un partit igualat, i amb final favorable als bagencs 85-84. Destacat Suggs amb 18 punts, l’autor de la jugada final Auda amb 11, i Pere Tomàs amb 12. 85 ICL Manresa | Cvetkovic 2, Suggs 18, Tomàs 12, Auda 11 i Andric 8; Aranitovic …

Dilluns 19 de Setembre de 2016 a les 10:00

85 ICL Manresa | Cvetkovic 2, Suggs 18, Tomàs 12, Auda 11 i Andric 8; Aranitovic 10, Cakarun 9, Montañez 2, Jou, Sakho Belemene 3 i Costa 10.

84 Iberostar Tenerife | San Miguel 3, Grigonis 14, Abromaitis 5, Doornekamp 6 i Bogris 10; Richotti 10, Niang, Bassas, Hanley 3, Vazquez 17, Beirán 13 i White 3.

Parcials: 27-20, 12-19; 18-17 i 28-28.

Un altre partit de pretemporada per rodar-se, i una altra victòria. Partit emocionant disputat a Martorell, a la pista de l’equip vinculat de l’ICL Manresa. Els 40 minuts van ser força igualats, i una pilota robada en els darrers segons va permetre Patrik Auda creuar la pista i anotar rebent, a més, falta personal. Bon partit dels manresans davant un rival de la Lliga Endesa. Van destacar estadísticament Scott Suggs amb 18 punts, Pere Tomàs amb 12, el propi Auda amb 11 i Aranitovic i Costa, amb 10.

L’ICL Manresa va sortir, com en el darrer partit davant el Zenit, amb moltes ganes, i els primers minuts eren favorables, fins que Vidorreta va parar el partit amb 8-0 al marcador. L’avantatge es mantenia fins el final del primer quart, amb un Manresa intens i 8 punts d’avantatge. Suggs va fer 14 punts el primer quart.

Els canaris van poder remuntar en el segon període. De seguida la banqueta visitant es va moure per retallar diferències, i fins i tot per posar-se per davant, però el Manresa responia ara mitjançant Cakarun per empatar abans de la mitja part.

Després de passar pels vestidors, un altre cop bona sortida de l’ICL Manresa, i resposta del Tenerife. A partir d’aquest moment, el partit va tenir moltes alternatives i va ser igualat. Acabava el tercer període amb un punt d’avantatge pels manresans.

En el darrer quart, el cara o creu. Després d’un triple inicial d’Aranitovic, i un altre de Costa, Fran Vázquez va encarregar-se de capitalitzar l’anotació de l’Iberostar Tenerife. Un triple del “vell conegut” Davin White posava el partit costa amunt (78-82 a 43 segons pel final), però cap dels jugadors de l’ICL Manresa va deixar de creure en la victòria. Una cistella de Costa, un triplàs de Suggs, i la darrera jugada amb recuperació de la bola i 2 punts d’Auda, que va fallar un tir addicional a 3 segons del final, posaven la cirereta al partit.

Ibon Navarro, al final del partit, declarava que «ha estat un partit on no hem tingut la mateixa ‘xispa’ que l’altre dia davant el Zenit, és normal; hem començat bé, ha estat un bon test per nosaltres davant un equip que ens ha posat molts problemes; ens hem trobat amb coses que fins ara no ens havíem trobat; a base de competir i estar actius hem estat capaços d’arribar al final; l’equip no s’ha volgut deixar anar i ha volgut guanyar».