L’ICL Manresa es veu superat per la gana d’un Lleida que es salva

L’Actel Força Lleida guanya al Nou Congost per 68 a 74 en el darrer partit de lliga regular. L’ICL Manresa ja encara els play-off d’ascens a l’ACB. 68 ICL Manresa | Costa 11, Lundberg 6, Muñoz 8, Martín 6 i Trias 16; Hamilton 14, Sakho, Brià, Garcia, Allen 4 i Gintvainis 3. 74 Actel …

Dissabte 28 de Abril de 2018 a les 00:10

L’Actel Força Lleida guanya al Nou Congost per 68 a 74 en el darrer partit de lliga regular. L’ICL Manresa ja encara els play-off d’ascens a l’ACB.

68 ICL Manresa | Costa 11, Lundberg 6, Muñoz 8, Martín 6 i Trias 16; Hamilton 14, Sakho, Brià, Garcia, Allen 4 i Gintvainis 3.

74 Actel Força Lleida | Ogungbeni-Jackson 21, Martí 6, Dukanovic 7, Mbaye 8 i Derksen 16; Bergada, Feliu 9, Rubin de Celis 2, Sutina 1, Hermet, Karena 2 i Olaizola 2.

Parcials: 24-14, 11-22; 15-14 i 18-24.

L’ICL Manresa no va poder superar un Lleida que es jugava la permanència i tenia molta més fam de victòria. L’inici dels locals prometia, però no van poder atrapar el Lleida en els darrers minuts. Els visitants aconseguien la salvació en un partit on Trias amb 16 punts i Hamilton amb 14 van ser els vermells més encertats.

Prometedor era l’inici de l’ICL Manresa amb un 3 de 3 en triples, aconseguit per Muñoz amb 2 i Lundberg amb un altre. Demanaven minut els visitants per parar la ratxa. De seguida responia el Lleida amb 2 cistelles consecutives, però llavors eren els interiors Nacho, Trias, i Hamilton els qui responien. Hamilton tancava el primer parcial amb un tir en suspensió sobre la botzina que donava 10 punts d’avantatge.

En el segon quart es començava a torçar el partit per al Manresa, que es veia doblat en el parcial i superat en el marcador en el darrer instant. Faltes i errors inicials fins al triple de Gintvainis, Costava fer cistella i Costa robava per fer una safata premi a l’esforç. Però una bona ratxa visitant culminada amb un ganxo convertit des de 9 metres els col·locava per davant.

Després del pas pels vestidors el parcial més travat i igualat. L’ICL Manresa sumava des dels tirs lliures i des dels 6,75 amb un triple de Costa. S’arribava amb empat al final del tercer període, i tot quedava per decidir.

El darrer període va estar marcat per l’encert visitant d’un equip que es jugava la supervivència a la categoria.No entrava el triple de Costa, i per altra banda els visitants s’anaven creixent a mida que passaven els minuts. El Manresa aconseguia culminar un contraatac però els visitants entraven al darrer minut amb una renda que els acabaria valent per endur-se el partit.

Aleix Duran deia després del partit que “ha estat un partit com tots els que s’han jugat amb equips que es jugaven la permanència; ells han apujat la seva duresa, s’han agafat al partit i han anivellat al segon quart; tenim força coses desaliniades per encarar el play-off, però per sort l’equip està bastant compacte i creu en el que fa”.