L’ICL Manresa és a punt de remuntar l’Iberostar Tenerife

L’equip vermell torna a pagar un mal inici de partit, tot i que ha quedat a 5 punts (74-79). Suggs amb 18 punts i 20 de valoració i Trapani amb 19 de valoració han estat els més destacats. 74 ICL Manresa | Machado 9, Suggs 18, Tomàs 15, Trapani 12 i Rey 5; Cvetkovic 10, …

Diumenge 8 de Gener de 2017 a les 22:33

74 ICL Manresa | Machado 9, Suggs 18, Tomàs 15, Trapani 12 i Rey 5; Cvetkovic 10, Aranitovic, Cakarun 2, Montañez, Zaytsev 2, Belemene 1 i Costa.

79 Iberostar Tenerife | San Miguel 9, Grigonis 14, Doornekamp 15, Hanley 8 i Bogris 6; Niang, Bassas 5, Vázquez 9, Abromaitis 4, White 10 i Piñero.

Parcials: 19-27, 14-24; 15-13 i 26-15.

L’ICL Manresa ha estat a prop però no ha pogut arribar al cara o creu final davant el Tenerife. El mal començament de partit, i l’encert del rival, que a la mitja part duia 51 punts, han distanciat els de Vidorreta. La reacció no s’ha pogut culminar i l’ICL Manresa s’ha quedat a 5 punts. Trapani i Suggs han destacat estadísticament.

Mal inici de partit, que començava amb un triple de l’Iberostar Tenerife. Doornekamp feia els primers 5 punts, tot i les respostes de Pere Tomàs. El mallorquí capitalitzava l’anotació, i més tard entraven en acció Trapni i Suggs. L’aler posava el 14-15 abans que San Miguel i White distanciessin els visitants.

En el segon període, una anotació també alta dels illencs i més resposta però insuficient de l’ICL Manresa. Parcial de 0-6 inicial i posterior reacció amb Cvetkovic. Xavi Rey s’estrenava des dels tirs lliures i Trapani deixava els 11 de diferència a la mitja part.

Després de la mitja part, bona feina en defensa de l’ICL Manresa que deixava en només 13 punts el rival. Els 15 punts locals, però, no reduïen massa la diferència. Machado i Trapani retallaven. Altre cop Suggs i Trapani anotaven 7 punts a menys de 3 minuts per acabar el tercer quart, però l’Iberostar Tenerife quedava a 16 punts.

En el darrer quart, la reacció local. Començava anotant Pere Tomàs, i més tard Cvetkovic i altre cop el mallorquí posaven el 64-71. Tomàs a la línia de tirs lliures posava el Manresa a 5 punts, i Xavi Rey a 4. El triple de White gairebé sentenciava, i el de Suggs servia per mantenir els 5 de diferència fins el final.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que «hem fet una primera part en la què no hem sortit amb la intensitat que requeria el partit, amb 51 punts en contra; hauríem d’haver estat més durs físicament; a la segona part hem sortit com ens hauria agradat començar el partit, la defensa de Zaytsev ens ha ajudat a ficar-nos dins el partit, però la dinàmica en què està cada equip s’ha notat; estem amb una sensació d’angoixa que ens fa fallar coses que durant la setmana no fallem».