L’ICL Manresa ensopega en el derbi català amb el Divina Seguros Joventut

Els d’Ibon Navarro cauen per 81-85 en un partit en què els locals han anat a remolc, i els ala-pivots Auda i Trapani han fet 17 i 16 punts respectivament. 81 ICL Manresa | Cvetkovic 7, Suggs 12, Tomàs 2, Auda 17 i Andric 2; Aranitovic 9, Cakarun 10, Montañez 3, Trapani 16, Belemene i …

Diumenge 30 de Octubre de 2016 a les 22:29

Els d’Ibon Navarro cauen per 81-85 en un partit en què els locals han anat a remolc, i els ala-pivots Auda i Trapani han fet 17 i 16 punts respectivament.
81 ICL Manresa | Cvetkovic 7, Suggs 12, Tomàs 2, Auda 17 i Andric 2; Aranitovic 9, Cakarun 10, Montañez 3, Trapani 16, Belemene i Rush 3.

85 Divina Seguros Joventut | Sàbat 26, Lapornik 6, Vidal 4, Bogdanovic 19 i Miralles 4; Abalde 10, Vasiliauskas 2, Ventura 2, Gielo i Stutz 12.

Parcials: 15-23, 21-21; 15-18 i 30-23.

L’ICL Manresa ha acabat perdent amb el Divina Seguros Joventut el duel català de la sisena jornada. Mal inici dels manresans que els condemnava a anar a remolc tot el partit, i tot i tenir la remuntada a la mà, no s’ha completat. Bona anotació d’Auda (17 punts) i Trapani (16 punts), el dia del debut de Brion Rush.

Abans de l’inici del partit es va guardar un respectuós minut de silenci per la mort de Josep Cerdán, històric directiu i delegat de pista del Bàsquet Manresa.

El partit començava malament pels del Bages: parcial inicial de 0-9 i gairebé 5 minuts sense anotar de sortida. Pere Tomàs obria el marcador local amb dos tirs lliures. A més, Luksa Andric es carregava de faltes, i els badalonins anotaven amb facilitat. 15-23 al final dels primers 10 minuts.

En el segon període, empat que portava l’ICL Manresa a la mitja part amb el mateix desavantatge. Intercanvi de cistelles inicial amb Auda i Aranitovic com a estilets, i un parell d’esmaixades del txec que motivaven el Nou Congost. La Penya, però, castigava amb els triples de Bogdanovic i Albert Sàbat.

Després del pas pels vestidors, seguia l’encert anotador visitant i l’avantatge creixia fins els 17 punts, però el Manresa no es rendia. Trapani donava energia i punts perquè el partit no morís, i Auda deixava l’ICL Manresa a 11 punts abans d’acabar el tercer quart.

Molt millor anotació en el darrer període, amb 30 punts dels locals. Dos triples i una esmaixada de Patrik Auda posaven l’equip a només 5 punts (61-66), però la resposta de la Penya era des dels triples. L’ICL Manresa s’acostava, a tres, i fins i tot a dos punts amb el 71-73, i amb el triple altre cop d’Auda a 11 segons pel final, però no es va culminar la remuntada.

Ibon Navarro deia al final del partit que «les nostres entrades tant en el primer quart com en el tercer ens han perjudicat; el control de les ajudes éren molt importants, i el nostre balanç havia d’estar a l’altura del seu joc i no hi ha estat; han estat molt encertats Sàbat i Bogdanovic, però tots els tirs eren senzills; hem tret l’orgull i ens hem posat al partit, però no hem estat capaços de llegir situacions d’avantatge; hem anat accelerats».