L’ICL Manresa cau davant l’Unicaja amb un mal començament al Congost

Petar Aranitovic amb 21 punts ha estat el màxim anotador local, en un partit en què el Manresa ha lluitat fins la darrera pilota. 70 ICL Manresa | Costa 6, Suggs 4, Tomàs 9, Trapani 10 i Cakarun; Aranitovic 21, Montañez 2, Andric 9, Sakho 2, Belemene 3 i Rush 4. 89 Unicaja | …

Diumenge 4 de Desembre de 2016 a les 22:29

Petar Aranitovic amb 21 punts ha estat el màxim anotador local, en un partit en què el Manresa ha lluitat fins la darrera pilota.
70 ICL Manresa | Costa 6, Suggs 4, Tomàs 9, Trapani 10 i Cakarun; Aranitovic 21, Montañez 2, Andric 9, Sakho 2, Belemene 3 i Rush 4.

89 Unicaja | Smith 9, Lafayette 8, Waczynski 17, Suárez 11 i Ndiaye 3; Okouo, Fogg 6, Díaz 11, Díez 3, García, Brooks 4 i Musli 16.

Parcials: 16-31, 20-19, 16-23 i 18-16.

L’ICL Manresa ha tornat a pagar un mal inici al Nou Congost davant l’Unicaja. El partit ha començat malament pels de casa, amb un parcial de 2-8 que ha estat irreparable. Aranitovic amb 21 punts ha estat el més destacat dels del Bages, mentre que el visitant Dejan Musli ha fet 16 punts.

Tot i que en els primers segons del partit el primer que anotava era Joe Trapani, l’ICL Manresa ha encaixat de seguida 8 punts que el situaven a remolc, i no s’ha pogut acostar de nou als visitants tret de la remuntada inicial no culminada (7-8). L’encert inicial en els triples de Smith, Waczynski i Lafayette ha “matat” de sortida l’ICL Manresa. El primer quart acabava 16-31.

En el segon període, marcador favorable a l’ICL Manresa, que ha començat amb Andric entonat sota els cèrcols amb 4 punts, i després amb Trapani i les penetracions de Lluís Costa. Qualsevol intent de reacció dels vermells, però, era respost amb un triple o una cistella fàcil de l’Unicaja. S’arribava al descans amb 36-50 després d’un triple d’Aranitovic.

Després del descans, una altra sortida negativa, amb cinc cistelles visitants abans que Costa trenqués l’aturada de l’ICL Manresa amb el 38-59. En aquest període l’avantatge de l’Unicaja ha estat en alguns moments força àmplia, però els homes d’Ibon Navarro no han deixat de lluitar per retallar en el marcador. Aranitovic ha sabut treure petroli amb les faltes i els triples fins posar el 52-73 del final del quart.

El rival s’ha dedicat a administrar l’avantatge en els darrers 10 minuts. Aranitovic i Belemene feien 5 punts que acostaven l’ICL Manresa, però Musli responia ràpid. Disposava de minuts el vinculat Jordan Sakho i per part de l’Unicaja el poc habitual Juan García. El partit acabaria amb un triple per tauler d’Alberto Díaz, que resumia l’encert i la poca sort de l’ICL Manresa.

Ibon Navarro, deia en la roda de premsa posterior al partit que «l’inici del primer i el tercer quart han estat massa per nosaltres, defensivament hem comès errors, però més que això, Unicaja ens ha castigat molt bé; sabíem que era un equip amb un gran encert de 3, però l’encert de Lafayette i Alberto Díaz els ha donat un coixí per després jugar molt còmodes; ho hem lluitat sense encert, amb més cor que cap en moltes ocasions, però em quedo amb l’esperit de l’equip de no rendir-se».