L’ICL Manresa cau davant l’encert de Marko Popovic

El serbi decideix amb 30 punts el partit, i els del Bages acaben perdent 82-90 davant el Montakit Fuenlabrada. Cvetkovic amb 20 punts i Cakarun amb 14 tiben del carro manresà. 82 ICL Manresa | Machado 5, Suggs 5, Tomàs 11, Auda 9 i Rey 6; Cvetkovic 20, Aranitovic 5, Cakarun 14, Trapani 2, …

Diumenge 26 de Març de 2017 a les 21:22

El serbi decideix amb 30 punts el partit, i els del Bages acaben perdent 82-90 davant el Montakit Fuenlabrada. Cvetkovic amb 20 punts i Cakarun amb 14 tiben del carro manresà.

82 ICL Manresa | Machado 5, Suggs 5, Tomàs 11, Auda 9 i Rey 6; Cvetkovic 20, Aranitovic 5, Cakarun 14, Trapani 2, Belemene, Costa 5 i Montañez.

90 Montakit Fuenlabrada | Hakanson 6, Popovic 30, Smits 7, Wear 4 i Sekulic 11; O’Leary 10, Rupnik 5, Cruz 5, González, Hettsheimeir 7 i Paunic 5.

Parcials: 21-27, 19-19, 23-16 i 19-28.

L’ICL Manresa no s’ha pogut recuperar d’un mal inici, i no ha pogut fer front a l’encert de Marko Popovic, que ha fet un 8 d’11 en triples. Per part de l’ICL Manresa, bon partit d’Cvetkovic, i també de Marjan Cakarun, i tot i la remuntada en el tercer període, els nervis van passar factura al final del partit.

L’inici del partit, amb molts factors en contra va marcar la derrota de l’ICL Manresa. Els visitants conemçaven encertats, tot i que Auda empatés amb un 2 més 1 el triple inicial de Popovic. El mateix serbi posava una estona després del 6-15, parcial de 3-12. Cakarun rescatava l’equip i deixava el primer parcial en 21-27.

En el segon període l’ICL Manresa mantenia la diferència per arribar al descans, i encara quedaria tot obert. Cvetkovic s’afinava des del triple, però era llavors Paunic qui anotava de tres. En els darrers minuts, els tirs lliures van deixar el marcador en 40-46.

El tercer quart ha estat el millor per als interessos de l’ICL Manresa, que ha estat capaç d’anar a la recta final un punt per sobre. Cvetkovic i Tomàs anotaven dos triples per posar l’equip a 5 punts. Tot i que responia Cruz de la mateixa manera, Cakarun sortia de la banqueta per deixar l’ICL Manresa a només 3 punts (57-60). Costa donava avantatge, i tot i dues alternatives el Manresa quedava per sobre.

A la recta final, Popovic ha sortit amb 3 faltes personals i ha anotat 5 dels 8 triples que ha intentat. Tot i això, començava anotant Aranitovic i Rupnik anotava per part visitant després d’una pèrdua. L’estira-i-arronsa al marcador va durar uns minuts: Popovic convertia 2 triples, un respost per Cvetkovic i l’altre per Suggs (73-72). Però ningú va poder contrarestar el tercer, i esmaixava després O’Leary. Dos tirs lliures i un altre triple de Popovic gairebé deixaven el Manresa KO a 1:52. Al final, marcador 82-90.

Ibon Navarro deia a la roda de premsa posterior al partit que «l’entrada que hem tingut sobretot a nivell defensiu ho ha marcat tot; massa situacions d’u contra u senzilles, no hem estat en la intensitat adequada per defensar el Fuenlabrada; sí que hem tornat al partit, més amb un bàsquet de cor que de cap; al marge dels minuts de Popovic, que ha demostrat que pot guanyar un partit ell sol, el problema ha estat haver d’arribar a aquest punt, amb el partit igualat».