L’ICL Manresa cau al Palau Blaugrana per 84-57

Partit en què el FC Barcelona va imposar la lògica, davant un Manresa treballador que va tenir en Musli (14 punts i 16 de valoració) l’home més destacat 84 FC Barcelona Lassa | Satoransky 13, Abrines 13, Oleson 13, Samuels 7 i Tomic 6; Dorsey 2, Vezenkov 13, Eriksson 5, Diagne 2, Arroyo 10 …

Diumenge 3 de Abril de 2016 a les 19:47

Partit en què el FC Barcelona va imposar la lògica, davant un Manresa treballador que va tenir en Musli (14 punts i 16 de valoració) l’home més destacat

84 FC Barcelona Lassa | Satoransky 13, Abrines 13, Oleson 13, Samuels 7 i Tomic 6; Dorsey 2, Vezenkov 13, Eriksson 5, Diagne 2, Arroyo 10 i Perperoglou.

57 ICL Manresa | Hernández 1, Foster 5, Grigonis 7, Flis 4, Musli 14; Auda 12, Deng Mayot, García 2, Barrera 3, Costa 3, Jou i Otverchenko 6.

Parcials: 20-10, 18-16; 31-17 i 15-14.

No va haver-hi sorpresa al Palau Blaugrana, on el FC Barcelona va imposar-se davant l’ICL Manresa, que segueix treballant per aconseguir les victòries necessàries que el duguin a la salvació. Des del primer període es van imposar els blaugrana, amb gairebé un 46% d’encert en els triples. Per part del Manresa, destacats els pivots Musli (14 punts i 16 de valoració), i Patrik Auda, amb 12 punts.

El partit començava amb un ICL Manresa molt seriós, sobretot al darrere, i amb ganes de tancar amb candau la seva cistella. S’avançava Satoransky, però dues cistelles dels pivots Flis i Musli posaven per davant els manresans, ja al minut 4 de partit. Samuels empatava i capgirava el marcador, i el primer triple anava a càrrec d’Oleson. Eriksson, amb una altra cistella de 3, deixava el 20-10 per acabar el primer quart.

Reacció en els segons 10 minuts de partit, amb triple inicial d’Otverchenko i una resposta ràpida en un contraatac d’Auda, que responia un 2+1 de Vezenkov. El Barça s’escapava amb els triples d’Arroyo, però Musli a la pintura en tres ocasions i un triple de Barrera, juntament amb els tirs lliures del txec Auda reduïen a menys de 10 la distància. El triple abans de la mitja part d’Abrines tornava a fer mal (38-26).

Tornant dels vestidors, parcial inicial de 7 a 0 que començava a posar realment costa amunt el partit. Anotava Musli, perì Abrines ho feia de tres. Llavors, la jugada curiosa: triple involuntari de Lluís Costa, que intentava fer una passada. Guerra de llançaments des dels 6,75, amb Oleson, Otverchenko i Grigonis, que posaven el 53-37. Musli i Flis tornaven a sumar a la pintura, però el període acabava amb un altre triple d’Abrines (69-43).

En el darrer quart, cap ocasió d’acostar-se per part de l’ICL Manresa, tot i un parcial igualat. L’encert inicial donava un avantatge de 30 punts als de Xavi Pasqual, però responien els d’Ibon Navarro amb treball constant, fet que va evitar que la derrota fos catastròfica. El Bàsquet Manresa no va poder comptar amb la participació de Chase Simon, afectat per una amigdalitis.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa al Palau Blaugrana que «ens n’anem contents amb 30 minuts de partit, hem fet una feina en línia al que volíem fer, intentant competir encara que no fos al marcador, sobre el camp; ens n’anem amb 10 minuts en els quals ens hem oblidat de què havíem de fer, perquè ens hem vist més fluïds en atac; aquests 10 mals minuts ens han de servir per aprendre a saber el que hem de fer».