L’ICL Manresa, amb massa elements en contra, perd davant l’UCAM Murcia

Derrota per 63-73 al Nou Congost en un partit marcat pel desencert general, i la polèmica arbitral. Pere Tomàs, màxim anotador local amb 16 punts. 63 ICL Manresa | Machado 7, Suggs 3, Tomàs 16, Auda 3 i Rey 11; Cvetkovic 14, Aranitovic 6, Cakarun 1, Zaytsev 2, Belemene Costa i Montañez. 73 UCAM …

Diumenge 29 de Gener de 2017 a les 22:41

Derrota per 63-73 al Nou Congost en un partit marcat pel desencert general, i la polèmica arbitral. Pere Tomàs, màxim anotador local amb 16 punts.
63 ICL Manresa | Machado 7, Suggs 3, Tomàs 16, Auda 3 i Rey 11; Cvetkovic 14, Aranitovic 6, Cakarun 1, Zaytsev 2, Belemene Costa i Montañez.

73 UCAM Murcia | Campazzo 5, Baron 10, Rojas 9, Radovic 16 i Tumba 2; Ortega, Benite 18, Llompart, Olaizola, Delía 11 i Antelo 2.

Parcials: 16-19, 15-20, 14-23 i 18-11.

L’ICL Manresa ha sofert una derrota per 10 punts davant un UCAM Murcia que ha estat superior en tots els períodes tret del darrer, en què la reacció manresana ha estat a punt de crear un ensurt als visitants. Pere Tomàs amb 16 punts i Cvetkovic amb 14, han estat els més encertats. Moltes queixes del públic local dirigides als àrbitres, que han xiulat als primers minuts 2 faltes a Michael Machado.

El partit començava igualat tot i l’encert inicial dels visitants que es col·locaven 4-7. Pere Tomàs equilibrava el marcador però l’encert en els triples del visitant Rojas marcaven el ritme. Aranitovic i Cvetkovic retallaven amb 2 triples abans del 16-19 definitiu.

Començava el segon període retallant Cvetkovic amb una safata, però Radovic obria el primer forat per als visitants amb el 19-29. Reaccionava el Manresa amb l’únic encert triple d’Scott Suggs i Xavi Rey a la pintura. Tornarien però els 10 punts d’avantatge, reduïts pels dos darrers tirs lliures de Pere Tomàs abans del descans.

Després del pas pels vestidors, el pitjor quart per als interessos de l’ICL Manresa, que tot i que començava anotant amb Pere Tomàs i Patrik Auda als tirs lliures, però Benite i Delía posaven el Múrcia a 11 punts. Anotava Machado el seu únic triple, però la distància creixia fins els 17 punts d’avantatge visitants.

En els darrers 10 minuts reaccionaria el quadre manresà, fins a posar-se a només 6 punts. La fe de Pere Tomàs i els tirs lliures inicials feien reduir l’avantatge fins el 58-64. Restaven encara 4 minuts de partit, i era possible atrapar el rival, però els universitaris han estat més sòlids i no s’han trastocat amb la defensa zonal de l’ICL Manresa, que al final ha quedat 10 punts per sota.

Ibon Navarro, comentava al final del partit que «crec que ells han sabut utilitzar les opcions que han tingut, Campazzo ha controlat molt bé el joc per part d’ells, buscant els companys més entonats; nosaltres hem sofert molt en el rebot al primer quart, ja sabíem que podia passar; hem anar a remolc, a batzegades; els darrers 5 minuts del tercer quart ens han castigat, hem perdut el control, teníem jugadors amb falta d’energia».