L’equip no es rendeix i aconsegueix a Gran Canària una victòria que pot ser crucial

Els manresans guanyen per 75 a 81 en una pista on s’aconsegueix la victòria per quarta vegada consecutiva. Destacat Hasan Rizvic amb 10 punts i 16 de valoració i Isaac Fotu amb 14 punts. 75 Herbalife Gran Canaria | Bellas, Kuric 17, Newley 2, Summers 17 i Tavares 14; Urtasun 5, Salin 8, Báez 2, …

Diumenge 22 de Març de 2015 a les 16:36

Els manresans guanyen per 75 a 81 en una pista on s’aconsegueix la victòria per quarta vegada consecutiva. Destacat Hasan Rizvic amb 10 punts i 16 de valoració i Isaac Fotu amb 14 punts.
75 Herbalife Gran Canaria | Bellas, Kuric 17, Newley 2, Summers 17 i Tavares 14; Urtasun 5, Salin 8, Báez 2, Kendall 6 i Oliver 4.

81 La Bruixa d’Or Manresa | White 11, Dewar 8, Grimau 4, Rizvic 10 i Sakic 11; Hernández 6, Little 9, Dilys, Fotu 14 i Grigonis 8.

Parcials: 19-16, 25-19; 19-20 i 12-26

Àrbitres: García González, García Ortiz i Aliaga

La Bruixa d’Or Manresa ha sorprès a la pista de l’Herbalife Gran Canaria per quart any consecutiu. Pedro Martínez, ovacionat per la que fou la seva afició els darrers 5 anys, ha passat de ser víctima a beneficiat. Molt bon partit de Hasan Rizvic i Isaac Fotu. El balcànic destaca amb 10 punts i 17 de valoració, mentre que el “kiwi” va fer 14 punts. Sakic i White, 11 punts.

Començava el partit amb intercanvi de cistelles. En aquest període no hi va haver diferències de més de 3 punts, i Hasan Rizvic duia el ritme anotador dels catalans, mentre que per part dels canaris dominava a la pintura el gegant Walter Tavares. White dirigia i Grigonis tornava a jugar minuts després de la lesió.

En el segon quart la balança es començava a decantar de la banda dels canaris, sobretot de la mà de Tavares que es va enfilar fins els 16 punts a la mitja part. Apareixien jugadors vitals per a la Bruixa d’Or Manresa com Fotu, Sakic, i Grimau per no deixar que s’escapés massa l’Herbalife. Un mal final de quart deixava els grocs 9 per sobre.

Després de la mitja part, semblava que La Bruixa d’Or Manresa reaccionava, amb un parcial inicial de 0-8. Els triples de Salin i Urtasun frenaven el Manresa. Els canaris arribaven a estar 16 punts per davant, però llavors el Manresa va començar a retallar.

El darrer quart començava bé, amb Hernández dirigint la remuntada. 4 punts del murcià i 2 de Sakic acostaven els bagencs. Però la remuntada culminaria amb els 8 punts consecutius de Fotu (2 triples i una cistella),que sumats a un altre triple de Dewar deixaven el 67-72. Els locals no van poder recuperar-se d’aquest bon moment del Manresa, que va saber aguantar el resultat.