L’encert en el triple del Gipuzkoa condemna a la derrota La Bruixa d’Or

La quarta victòria es fa pregar i els del Bages cauen per 72-84 al Nou Congost, davant un equip que ha convertit 14 triples, un 48% dels intents. 72 La Bruixa d’Or | Waters 9, Arco 5, Kouguere 7, Monroe 19, Larsen 2; Asselin 2, Eriksson 12, Hernández 4, Giannopoulos 12 i Creus. 84 …

Dilluns 9 de Desembre de 2013 a les 00:04

La quarta victòria es fa pregar i els del Bages cauen per 72-84 al Nou Congost, davant un equip que ha convertit 14 triples, un 48% dels intents.

72 La Bruixa d’Or | Waters 9, Arco 5, Kouguere 7, Monroe 19, Larsen 2; Asselin 2, Eriksson 12, Hernández 4, Giannopoulos 12 i Creus.

84 Gipuzkoa Basket | Salgado 15, Cortaberría 6, Ramsdell 7, Robinson 26, Doblas 6; Winchester 2, Olaizola 9, Neto 4, Hanley 9 i Motos.

Parcials: 19-21, 15-18; 16-18 i 22-27.

Àrbitres: Daniel Hierrezuelo, Juan José Martínez Diez i Sergio Manuel.

La Bruixa d’Or no ha pogut sumar la quarta victòria a la Liga Endesa davant el Gipuzkoa Basket. Després de 40 minuts de lluita, i fins i tot d’haver dominat el partit en algunes fases, els homes de Borja Comenge han caigut davant l’encert en els triples de Salgado (5/9) i Robinson (6/9), que han estat els botxins d’un Manresa que mai ha perdut la cara al partit.

En el primer període, els de Donòstia ja han volgut començar duent la iniciativa en el marcador, tot i que les respostes de Monroe, el millor dels locals amb 19 punts i 26 de valoració, afegides a l’empenta de Salva Arco, evitaven el distanciament dels bascos. Kouguere i Asselin han acabat per acostar La Bruixa d’Or a dos punts al final del primer període.

El segon quart ha començat amb un inspiratGiannopoulos, que darrerament està trobant la manera de quallar bones actuacions. Monroe avançava per primer cop els del Bages, i el grec ha fet cinc punts que mantenien la igualada. Abans de la mitja part, SalvaArco i Monroe han sortit al rescat, després que el Gipuzkoa aconseguís obrir un forat de 7 punts.

A la represa, un altre cop Giannopoulos, i un triple deMarcus Eriksson col·locaven de nou per davant el Manresa. Aquests han estat els millors minuts dels vermells, que amb una esmaixada de Larsen després d’una gran assistència de Monroe seguien donant guerra. Abans del final del quart, però, Robinson ha aconseguit començar a castigar els manresans amb un triple que ja enfilava el visitant fins els 16 punts.

El darrer quart ha començat de mala manera per a La Bruixa d’Or, amb un triple de Salgado que posava 10 punts entre els equips. A partir d’aquest moment, els homes de Borja Comenge han intentat esgarrapar i escurçar distàncies, però mai a menys de 6 punts. Ha faltat una darrera empenta per poder jugar un final a cara o creu, com en la darrera jornada.

Amb aquesta derrota, el Manresa ocupa la setzena posició, és un dels cinc equips amb 3 victòries. La setmana que ve, visita a un altre rival, el Fuenlabrada, amb el mateix nombre de victòries.

Borja Comenge, a la roda de premsa posterior al matx, comentava que “no ens hem trobat en cap moment còmodes, ells jugaven a gust; hem intentat trobar respostes però nosaltres cada cop estavem més pressionats per tot; el tercer quart amb el triple d’Eriksson ha estat el moment on els hem pogut crear dubtes; Robinson ha estat immens; mai hem deixat d’anar-hi, però semblava una utopia posar-se dins el partit; el rival ens ha jugat molt bé, s’han agradat molt en atac”.