La Bruixa d’Or tampoc és capaç de frenar el Reial Madrid

L’equip de moda del bàsquet continental guanya per 69-92 al Nou Congost, en un poc igualat a l’inici, però en què els de Borja Comenge han guanyat dos parcials. 69 La Bruixa d’Or | Hernández 8, Eriksson 10, Giannopoulos 7, Monroe 16, Larsen 3, Goodridge 4, Ljubicic 5, Arco, Kouguere 12 i Asselin 4. 92 …

Diumenge 23 de Febrer de 2014 a les 18:19

L’equip de moda del bàsquet continental guanya per 69-92 al Nou Congost, en un poc igualat a l’inici, però en què els de Borja Comenge han guanyat dos parcials.

69 La Bruixa d’Or | Hernández 8, Eriksson 10, Giannopoulos 7, Monroe 16, Larsen 3, Goodridge 4, Ljubicic 5, Arco, Kouguere 12 i Asselin 4.

92 Real Madrid | Llull 18, Darden 6, Fernández 10, Mirotic 11, Bourousis 10, Rodríguez 11, Reyes 10, Sloughter 4, Díez 2 Mejri 6 i Alberto Martín 4.

Parcials: 10-25, 18-17; 17-28 i 24-22.

Àrbitres: Juan Carlos Arteaga (3), Lluis Guirao (8), David Planells (58).

La Bruixa d’Or tampoc va poder ser qui impedís al Reial Madrid seguir el seu camí de roses en la Liga Endesa. Els del Bages van començar malament el partit davant el líder, i ja no van poder acostar-se a menys de 12 punts dels de Pablo Laso. El Nou Congost presentava ahir la millor entrada de la temporada, amb 4900 espectadors.

En el primer període, els blancs ja van aconseguir una distància prou important com per poder administrar-la durant tot el que quedava. L’ex-manresà Sergi Llull va ser el principal botxí dels del Bages, amb 18 punts i 4/8 en tirs de 3. Ja en el primer quart, el menorquí va fer 8 punts, començant amb dos triples. Giannopoulos i Eriksson començaven entonats el partit, però no podien fer res per aturar el Madrid.

El segon període va ser per als de Borja Comenge, que mitjançant Monroe, que començava amb 7 punts consecutius, s’acostaven al contrari. El triple final de Max Kouguere aconseguia que La Bruixa d’Or se n’anés al descans 14 punts per sota.

La segona meitat començava també malament, amb un parcial que acabava de rematar el Manresa. Va ser el moment també per homes interiors com Boroussis i l’MVP de la Copa del Rei, MiroticMonroeHernández iAsselin intentaven aturar la sagnia, però el Madrid era massa per als de Manresa.

En el darrer quart, també guanyat per La Bruixa d’Or, Vernon Goodridge va seguir aportant i adaptant-se a l’equip, després d’haver deixat un tap espectacular a Salah Mejri en el segon període. Eriksson també hi contribuïa enfilant-se fins els 10 punts. El partit va acabar amb una victòria còmoda per part del Madrid, que no canvia la classificació, ja que tots els equips de la part baixa han obtingut ua derrota en aquesta 20a jornada.

Borja Comenge, a la roda de premsa, reconeixia la superioritat del Madrid: “derrota clara contra un equip que ha estat superior; els nostres pitjors moments han estat l’inici i el final; tot i així, hi ha hagut moments en què hem estat junts; com a notes positives, hem guanyat dos períodes i hem empatat en rebots”.