La Bruixa d’Or perd un partit igualadíssim: acaba sortint creu després de dues pròrrogues (104-103)

Els homes de Borja Comenge perden al darrer segon a la pista del Tuenti Móvil Estudiantes després de 2 temps extra, en una segona meitat de partit amb constants alternatives. La sort no va somriure als del Bages. 104 Tuenti Móvil Estudiantes | Colom 20, Miso 6, Rabaseda 4, Ivanov 12, Banic 18; Fernández 15, …

Dissabte 30 de Novembre de 2013 a les 23:16

104 Tuenti Móvil Estudiantes | Colom 20, Miso 6, Rabaseda 4, Ivanov 12, Banic 18; Fernández 15, Kuric 10, Rubio 12 i Nogueira 7.

103 La Bruixa d’Or | Waters 16, Eriksson 7, Kouguere 6, Monroe 17, Arteaga; Creus 5, Asselin 19, Hernández, Arco 8, Larsen 13 i Giannopoulos 12.

Parcials: 24-24, 19-21; 15-14, 22-21; 10-10 i 14-13.

Àrbitres: García González, Martínez Fernández i Rial.

La Bruixa d’Or no ha tingut avui la sort de cara. Després de dues pròrrogues, s’ha escapat la victòria, quan semblava després dels 40 minuts de partit que ja estava. Però una jugada de tirs lliures, en què Colom ha llançat a fallar el segon, ha acabat empatant el partit per primer cop.

En el primer quart, els de Borja Comenge van començar malament, però es van corregir per arribar a empatats al final del primer parcial. Banic amb un triple situava el 7-2 amb dos tirs lliures, i Dejan Ivanov fèien mal a la pintura. Arco empatava a 21 amb un triple, i Giannopoulos rescatava l’equip amb rebot i un triple al final del període.

El segon període va començar amb el grec inspirat de nou, anotant de tres, i La Bruixa d’Or començava a obrir forat a l’estudiantes, amb un avantatge màxim d’11 punts. L’entrada al partit de Rubio va afavorir l’Estudiantes, a través del terrassenc i el poder deNogueira va poder acostar-se abans de la mitja part a dos punts (43-45).

La segona meitat va ser un patiment constant, amb múltiples alternatives al marcador des de l’inici, i amb un final en què va tocar creu. La línia de tirs lliures va ser protagonista en el partit, i els manresans van convertir el 85% dels llançaments, davant el 75% dels locals. Asselin va començar a liderar la puntuació de La Bruixa d’Or a partir de la segona meitat del partit, i sobretot en la primera pròrroga. Abans del final del partit, la jugada clau: el Bàsquet Manresa anava per davant amb pocs segons, i va fer falta guanyant de 3 punts. Quino Colomva anotar el primer i va llançar a fallar el segon. Posteriorment, Guille Rubio anotava en el rebot. Empat.

En el primer afegit, va ser el capità qui va anotar els 10 punts del parcial. Al darrer tram, ja sense Larsen i Waters eliminats per faltes, Eriksson i Giannopouloscontribuïen amb cistelles de 2 punts, mentre que tancava el partit Monroe des de la línia de tirs lliures. Un final cruel per un Manresa que es va mostrar combatiu durant els 50 minuts de partit. Una cistella de Jaime Fernández quan el Tuenti Móvil Estudiantes tenia només 4 segons va donar el partit als madrilenys per 104 a 103.

D’aquesta manera, La Bruixa d’Or queda amb un balanç de 3 victòries i 5 derrotes, una situació encara favorable a la classificació, i esperant el quart triomf, que els de Comenge buscaran el proper diumenge a les 18:00 al Nou Congost davant el Guipúscoa.

Borja Comenge, en la roda de premsa, declarava que“ha estat un partit igualat, amb moltes alternances, bons minuts per part dels dos equips; cal felicitar a l’Estudiantes per la victòria; hem tingut un rival molt dur mentalment; és dur perdre amb 3 amunt i possessió; hem competit davant d’un equip que tàcticament i mentalment ha estat molt bé; ens hem de sobreposar a la derrota i preparar el proper partit; hi ha hagut molts jugadors que han tingut el seu moment; hem jugat davant d’un bon rival, han trobat moltes respostes tàctiques”.