La Bruixa d’Or Manresa torna a ser aquí

Un estel·lar Zeljko Sakic (29 punts, 34 de valoració), Roger Grimau (16 punts) i Marius Grigonis (14 punts) guien l’equip a la victòria. La Bruixa d’Or Manresa ha aconseguit la primera victòria de la temporada amb un partit vibrant al Nou Congost davant el MoraBanc Andorra. Els homes de Pedro Martínez, que al tercer quart …

Diumenge 26 de Octubre de 2014 a les 22:08

Un estel·lar Zeljko Sakic (29 punts, 34 de valoració), Roger Grimau (16 punts) i Marius Grigonis (14 punts) guien l’equip a la victòria.

La Bruixa d’Or Manresa ha aconseguit la primera victòria de la temporada amb un partit vibrant al Nou Congost davant el MoraBanc Andorra. Els homes de Pedro Martínez, que al tercer quart perdien per 11 punts, han estat capaços de remuntar i guanyar per 8 punts de diferència amb un triple sobre la botzina final de Sakic, el jugador més destacat del partit.

En l’inici el manresans han sortit a per totes i obligaven a Joan Peñarroya, rebut a “casa seva” amb aplaudiments, a demanar minut de temps mort després d’un parcial de 7-0. Koko Ivanov, però, es carregava l’equip pirinenc a l’esquena i l’Andorra aconseguia retallar diferències abans d’acabar els primers 10 minuts.

El segon període ha estat favorable als visitants, i el matx s’igualava abans de la mitja part. Sakic començava a anotar, però el MoraBanc Andorra no permetia comoditat. De fet, els homes de Peñarroya alternaven el marcador, tot i que a la mitja part el resultat encara era favorable al Manresa.

El tercer període va ser el pitjor per a La Bruixa d’Or Manresa. Trias i Marc Blanch, que va acabar amb 18 punts, guiaven els andorrans a una victòria parcial que encara no seria definitiva. Grimau, que s’enfilava als 16 punts, i el debutant White, amb bons minuts, mantenien el pols dels del Bages.

En el darrer quart, en el qual Sakic va anotar 17 punts, La Bruixa d’Or va haver de començar a escalar puntuació empès pel Nou Congost, que va vibrar com feia molt temps que no ho passava. Començava el període amb un 2+1 del croat, que posava La Bruixa d’Or a només 4 punts dels rivals. Ell mateix posaria l’equip per davant amb una altra cistella i un triple consecutius (68-67). El cop final el donava Sakic amb un contraatac i un addicional al minut 38.

Pedro Martínez, a la roda de premsa, destacava que «vull dedicar la victòria al meu amic desaparegut aquesta setmana José Luis Abós, víctima d’un càncer, ha estat un cop molt dur i el meu primer record és per ell i la seva família; vull donar les gràcies als aficionats que han fet la campanya aquesta setmana #OmplimElCongost; la nostra afició ha estat decisiva, avui, quan perdíem d’onze punts ha estat sensacional; també vull agrair als jugadors pel caràcter que han tingut i per no donar-se per vençuts tampoc quan les coses s’han torçat».