La Bruixa d’Or Manresa s’estrena davant el MoraBanc Andorra en un duel igualat (61-68)

L’equip de Pedro Martínez, encara amb jugadors per completar la plantilla, perd per 61-68 en el partit d’exhibició del Torneig BBVA de Sant Julià de Vilatorta. Sant Julià de Vilatorta ha estat un any més el primer test per a La Bruixa d’Or Manresa. El partit ha estat igualat de principi a fi, tot i …

Divendres 5 de Setembre de 2014 a les 23:53

L’equip de Pedro Martínez, encara amb jugadors per completar la plantilla, perd per 61-68 en el partit d’exhibició del Torneig BBVA de Sant Julià de Vilatorta.

Sant Julià de Vilatorta ha estat un any més el primer test per a La Bruixa d’Or Manresa. El partit ha estat igualat de principi a fi, tot i que el MoraBanc Andorra ha pogut ser més decisiu en el segon tram. Per part dels manresans, han destacat Alihodzic i el grec Haritopoulos, amb 15 i 14 punts respectivament.

En el primer quart, bon inici de La Bruixa d’Or que a través del cinc inicial format per Bivià, Grigonis, Hall, Alihodzic i Haritopoulos portava la iniciativa. Els primers punts han anat a càrrec de Dimitris Haritopoulos, un pivot que ja ha mostrat des d’un bon inici que aportarà actitud i caràcter a l’equip. Alihodzic es penjava de l’anella per completar un 2+1 espectacular. Més tard els pirinencs han empatat a 11, i la igualada s’ha mantingut fins el 18-18 del final del període.

A l’inici del segon quart dos triples del MoraBanc Andorra distanciaven els blaus. Haritopoulos, molt actiu, retallava distàncies. Mike Hall tornava a entrar els bagencs al partit amb un triple, i el jove Marc Garcia posava per davant de nou el Manresa. El joveníssim Guillem Jou també deixava mostres de la seva qualitat amb un tir en suspensió (36-34). En el tercer quart ha estat quan La Bruixa d’Or ha sortit més mal parada. Un parcial de 6-15 que ja ha estat impossible de recuperar tot i l’embranzida del darrer quart. L’Andorra ha començat bé a partir del minut 20, i Pedro Martínez ha demanat un minut per aturar la mala ratxa. Un triple d’un solidíssim Carles Bivià aturava el cop i posava el 47-53.

En el tram final, Alihodzic aportava el 51-59, i Bivià tornava a fer mal a l’Andorra des dels 6,75. Haritopoulos feia el darrer esforç anotant el 60-65, que seria pràcticament definitiu. El Manresa ara tindrà dues setmanes per acabar de tancar la plantilla i preparar-se per al proper partit davant un altre rival de la Lliga Endesa, el CAI Saragossa.

Pedro Martínez, en acabar el partit, ha destacat la bona rebuda i la bona organització del Torneig BBVA de Sant Julià de Vilatorta, i declarava que “hi ha hagut més aspectes positius que negatius, el que hem vist ha estat l’esperat per un partit d’aquest tipus; ens ha faltat frescor física, a la segona part ens han faltat respostes, hi ha coses a millorar; hem d’estar tranquils, encara queda molt; necessitem saber què passa amb en Marcus Eriksson, comença a ser un tema no massa agradable”.