La Bruixa d’Or Manresa perd davant l’Herbalife Gran Canaria al Nou Congost (73-81)

Els manresans van dominar durant bona part del partit, però al darrer quart es va escapar un partit que semblava controlat. 73 La Bruixa d’Or Manresa | White 7, Grimau 8, Grigonis 13, Samuels 3 i Rizvic 8; Sakic 21, Hernández 4, Dewar 7, Garcia, Angelats, Sabata, i Haritopoulos 2. 81 Herbalife Gran …

Diumenge 16 de Novembre de 2014 a les 15:35

Els manresans van dominar durant bona part del partit, però al darrer quart es va escapar un partit que semblava controlat.

73 La Bruixa d’Or Manresa | White 7, Grimau 8, Grigonis 13, Samuels 3 i Rizvic 8; Sakic 21, Hernández 4, Dewar 7, Garcia, Angelats, Sabata, i Haritopoulos 2.

81 Herbalife Gran Canaria | Bellas 13, Urtasun 8, Newley 12, Báez 4 i Tavares 8; Oliver 3, Kuric 21 i Sammers 9.

Parcials: 19-17, 20-17; 18-20 i 16-27.

Àrbitres: Bultó, Araña i Rial

La Bruixa d’Or Manresa va veure com se li escapava un partit que estava controlat durant gairebé 30 minuts. Tot i les bones actuacions de Sakic (21 punts i 26 de valoració) i Grigonis (13 punts i 18 de valoració), l’equip no va trobar bones respostes al darrer període.

La Bruixa d’Or Manresa va veure com als darrers 10 minuts s’escapava la victòria al Nou Congost. El partit era igualat i els manresans van anar sempre un pas per davant, des de l’inici. Als darrers compassos, però, davallada física i mental de l’equip, que va perdre per 8 punts.

En el primer període, La Bruixa d’Or va començar bé, com en els darrers partits al Nou Congost. Els de Pedro Martínez posaven a l’electrònic un 7-0 inicial culminat per White, amb bons minuts a l’inici. El Gran Canaria reaccionava de la mà dels seus interiors Tavares i Baez, i el canoner Kyle Kuric s’encarregava que el partit arribés igualat al final del període.

A partir del minut 11, anotava Ben Dewar per començar i responia Oliver, exjugador del Nou Congost, amb un triple. Sakic començava a carregar-se l’equip a l’esquena fent 8 punts en aquest quart. Els visitants anotaven mitjançant el gegant Tavares i Bellas, però la cistella final de Grimau i una bona defensa feien que el Manresa arribés a la mitja part amb avantatge.

A la segona meitat, bon inici amb Rizvic i Grimau anotant, i més tard Sakic posava 10 punts d’avantatge que semblaven encarrilar bé el partit. Era el millor moment dels manresans, però s’ha estroncat amb un bon parcial liderat per Urtasun.

El darrer quart ha començat amb Sakic inspirat des dels tirs lliures. Un parcial de 0-8 tornava a posar els Canaris de ple al partit. Bellas empatava des dels tirs lliures, i Kuric posava per davant els visitants per primer cop. En aquest moment, ja res ha sortit bé a La Bruixa d’Or Manresa, que ha encadenat errors fins a perdre per 8 punts de diferència.

Pedro Martínez, a la roda de premsa, deia que: «tinc la sensació que hem perdut una bona oportunitat de sumar; estic content de l’esforç, la lluita i les ganes de competir; hi ha hagut un moment que el partit el teníem bé, jugant amb criteri; el Gran Canaria ha començat a pressionar i no hem controlat res del que passava a la pista i ells han entrat al partit; possiblement hem arribat una mica tocats físicament als darrers minuts».