La Bruixa d’Or conquesta el Fontes do Sar i suma la segona victòria

Els homes de Borja Comenge obtenen una victòria coral per 17 punts amb Salva Arco i Marcus Eriksson com a homes més destacats 71 Río Natura Monbus | Xanthopoulos, Corbacho 12, Pumprla 12, Muscala 16 Minnerath 2; Delas 10, Scott 8, Sanz 3, Stobart, Dewar, Junyent 4, i Luz 4. 88 La Bruixa …

Dissabte 19 de Octubre de 2013 a les 21:29

Els homes de Borja Comenge obtenen una victòria coral per 17 punts amb Salva Arco i Marcus Eriksson com a homes més destacats

71 Río Natura Monbus | Xanthopoulos, Corbacho 12, Pumprla 12, Muscala 16 Minnerath 2; Delas 10, Scott 8, Sanz 3, Stobart, Dewar, Junyent 4, i Luz 4.

88 La Bruixa d’Or | Waters 13, Arco 15, Kouguere 8, Larsen 7, Arteaga 9; Creus, Asselin 4, Eriksson 18, Hernández 2, Kody 3, Giannopoulos 9.

Parcials: 23-22, 16-21; 15-25 i 17-20

Àrbitres: Bultó, Sánchez Montserrat, i Planells.

La Bruixa d’Or va aconseguir una victòria que el situa líder provisional (anecdòticament) de la lliga a una pista complicada, com és la de Fontes do Sar, a Santiago de Compostela. Els manresans van aconseguir anul·lar el Río Natura Monbus, que a mida que avançava el partit s’anava enxiquint a mans del Bàsquet Manresa. L’equip del Bages va actuar en bloc, tot i que van destacar les actuacions de Marcus Eriksson amb 18 punts i Salva Arco (15 punts i 21 de valoració)

El primer quart ha començat bé per als de Manresa, que han anotat els primers tres intents de triple que han llançat. Tot i això, l’Obradoiro plantava cara als del Bages amb respostes de Corbacho des de la línia de tres, i Minnerath des de la pintura. Kouguere i Arco van ser els artífexs anotadors durant el primer quart, que va acabar igualat (23-22) però amb un punt a favor pels gallecs.

Durant el segon quart, el partit va seguir igualat, però La Bruixa d’Or va aconseguir aprofitar els errors del rival. El conjunt local va perdre algunes pilotes i va cometre faltes en atac, fet que va propiciar que els del Bages tinguéssin més ocasions per avançar-se. L’home destacat d’aquest període va ser Oliver Arteaga, que es va enfilar fins els 9 punts. El jove Johan Kody també va participar activament tant en defensa com en atac, i es va apuntar un triple a la seva casella.

En el tercer quart, La Bruixa d’Or va aconseguir obrir forat, a base de triples de Marcus Eriksson, i l’aportació importantíssima de Haris Giannopoulos, que va destapar-se en aquest període amb puntuació i un treball impecable en el rebot.

El darrer període va accentuar encara més la descol·locació de l’Obradoiro gràcies al bon joc dels de Comenge, que al final van acabar guanyant per 17 punts de diferència. Marcus Eriksson va fer absolutament el que va voler a l’inici del quart per rematar el partit, i va acabar com a màxim anotador del partit amb 18 punts. Waters va entrar gairebé tot el que va llançar durant el partit, i tots els jugadors van sumar per aconseguir la victòria.

Un molt bon partit que situa com a líder provisional La Bruixa d’Or, que aconsegueix una victòria important per omplir el “rebost” que cal amb un objectiu clar: la salvació a final de temporada.