Inici > Notícies > Jugadors i aficionats de La Bruixa d’Or es converteixen en actors per un dia

Jugadors i aficionats de La Bruixa d’Or es converteixen en actors per un dia

La plantilla manresana i el propietari de l’administració de loteria de Sort, Xavier Gabriel, roden un anunci al Nou Congost.

Aquest dimecres al vespre, el Nou Congost es va convertir per unes hores en un plató de rodatge on els jugadors de La Bruixa d’Or i el responsable de la famosa administració de Sort, Xavier Gabriel, van fer d’actors per un dia. El rodatge va començar a les 6 de la tarda, i es va allargar fins ben entrada la nit.

En l’spot publicitari, els jugadors juguen un partit amb un final ajustat, que acaba d’una manera inversemblant. El públic assistent, unes 200 persones, van contribuir a que la situació s’assemblés a la realitat, animant La Bruixa d’Or amb bufandes i samarretes. En acabar, el propietari de La Bruixa d’Or va voler agrair la seva col•laboració regalant-los una planta de trèvols de quatre fulles. D’aquí a unes setmanes es podrà veure el resultat del rodatge d’ahir.

anunci-79 anunci-1 anunci-14 anunci-53

Jugadores y aficionados de La Bruixa d’Or se convierten en actores por un día

La plantilla manresana y el propietario de la administración de lotería de Sort, Xavier Gabriel, ruedan un anuncio en el Nou Congost.

Este miércoles por la noche, el Nou Congost se convirtió por unas horas en un plató de rodaje donde los jugadores de La Bruixa d’Or y el responsable de la famosa administración de Sort, Xavier Gabriel, hicieron de actores por un día. El rodaje empezó a las 6 de la tarde y se alargó hasta bien entrada la noche.

En el spot publicitario, los jugadores juegan un partido con un final ajustado, que acaba de una manera inverosímil. El público asistente, unas 200 personas, contribuyeron a que la situación fuera semejante a un partido real, animando a La Bruixa d’Or con bufandas y camisetas. Cuando el rodaje terminó, el propietario deLa Bruixa d’Or quiso agradecer la colaboración regalando trévoles de cuatro hojas. En unas semanas se podrá ver el resultado de la gravación de ayer.

anunci-79 anunci-1 anunci-14 anunci-53

Idioma »