Ja tenim la segona aquí

L’equip de Pedro Martínez derrota per 78-77 amb un tir lliure final de Sakic, i un partit complet davant un Nou Congost vibrant. 78 La Bruixa d’Or Manresa | White 10, Dewar 20, Grimau, Sakic 13 i Haritopoulos; Hernández, Grigonis 13, Garcia, Angelats, Sabata, Rizvic 2, i Fotu 14. 77 Valencia Basket | …

Diumenge 14 de Desembre de 2014 a les 21:59

L’equip de Pedro Martínez derrota per 78-77 amb un tir lliure final de Sakic, i un partit complet davant un Nou Congost vibrant.

78 La Bruixa d’Or Manresa | White 10, Dewar 20, Grimau, Sakic 13 i Haritopoulos; Hernández, Grigonis 13, Garcia, Angelats, Sabata, Rizvic 2, i Fotu 14.

77 Valencia Basket | Vives 3, Martínez, Sato 5, Lucic 5 i Loncar 12; Ribas 11, Nedovic 20, Dubljevic, Aguilar 9 i Harangody 3.

Parcials: 21-17, 37-43; 58-61 i 78-77.

Àrbitres: Martín Bertrán, Pérez Niz i Planells.

La Bruixa d’Or Manresa ha aconseguit la segona victòria de la temporada davant el Valencia Basket, en un partit decidit als darrers segons al Nou Congost. El pavelló ha vibrat de valent per celebrar aquest segon partit guanyat davant un rival potent.

Al primer període, La Bruixa d’Or Manresa he començat amb bon peu, sobretot liderat per un Ben Dewar que ha clavat un 6 de 10 en triples, 4 al primer període. La Bruixa d’Or Manresa s’escapava abans d’acabar el període, però el València retallava i acabava el parcial igualat.

Al segon període, després de la cistella inicial de Ribas, Grigonis mantenia viu el Manresa amb dues cistelles molt importants. Sakic començava a destacar amb un cop de dits després d’un intent triple de Dewar. Fotu també aportava, i completava més tard un segon bon partit amb La Bruixa d’Or Manresa.

El València havia adquirit avantatge al final del segon quart, però només arrencar la segona part un triple de White mostrava que res estava lluny. En aquests moments, molt bona lluita de Dimitris Haritopoulos, que va acabar eliminat per faltes però ovacionat pel Nou Congost. El grec rebia 3 faltes seguides i La Bruixa d’Or seguia de prop el rival.

En el quart definitiu, seguia el partit en un puny. Ja abans de començar el darrer període, el públic estava d’allò més animat. El València anotava però Dewar responia amb un triples. L’encert dels de la plana posava 5 punts de distància però Davin White responia i mantenia el batec del partit. Fotu, amb dos triples, va ser també fonamental. En la darrera jugada, falta en atac del València, amb només 2 segons per acabar el partit. Sakic convertia un llançament i errava el segon, mentre el cronòmetre s’esgotava en la lluita pel rebot.

Pedro Martínez, comentava a la roda de premsa que «ha estat un partit molt lluitat, un cara o creu; els dos equips hem tingut opcions de guanyar; en els darrers minuts hem estat bé; dos triples de Isaac Fotu, un altre de Ben Dewar, i Zeljko Sakic agafant responsabilitat, les claus; vull donar l’enhorabona als jugadors, perquè en els moments difícils s’han ajudat els uns als altres, fet importantíssim per poder guanyar».