Inici amb derrota de l’ICL Manresa a la pista del Montakit Fuenlabrada

Els homes d’Ibon Navarro cauen per 78-60 a la pista madrilenya, tot i el bon inici de Dejan Musli que que va acabar amb 23 de valoració. 78 Montakit Fuenlabrada | Tabu 10, Scott 8, Paunic 14, Sobin 10, Smits; Popovic 5, Uriz 3, Stevic, Sanz, Urtasun 14, Wear 7 i González 7. …

Dissabte 10 de Octubre de 2015 a les 21:07

Els homes d’Ibon Navarro cauen per 78-60 a la pista madrilenya, tot i el bon inici de Dejan Musli que que va acabar amb 23 de valoració.

78 Montakit Fuenlabrada | Tabu 10, Scott 8, Paunic 14, Sobin 10, Smits; Popovic 5, Uriz 3, Stevic, Sanz, Urtasun 14, Wear 7 i González 7.

60 ICL Manresa | Hernández 7, Simon 5, Grigonis 7, Sánchez 9 i Musli 9; Sandul 2, Montañez 7, Barrera, Flis 3, Thomas 2 i Otverchenko 9.

Parcials: 17-16, 19-11; 22-17 i 20-16.

Àrbitres: Hierrezuelo, Castillo i Pérez Niz.

Inici de la Lliga Endesa a Fuenlabrada amb derrota de l’ICL Manresa. Els locals van menjar terreny en cada període als manresans, fins que la derrota va acabar sent àmplia. Ara toca partit al Nou Congost, on s’espera ambient per aconseguir victòries. Puntuacions molt igualades per l’ICL Manresa, tot i que Dejan Musli va fer un gran inici de partit.

L’ICL Manresa ha començat amb un parcial de 0-4 que donava ales a l’equip d’Ibon Navarro, fins que Scott va frenar amb un triple la bona sortida manresana. Capgirava el marcador el Fuenlabrada, i Musli començava des de bon inici a ser el pilar de l’equip. La seva valoració creixia exponencialment cada minut. Dos triples de Grigonis i Otverchenko igualaven el marcador, i la primera aturada arribava amb el partit igualat.

En el segon període, el Fuenlabrada va superar una mica més l’ICL Manresa, que tot i començar bé amb un triple de Dmitry Flis que empatava. Obria forat l’equip madrileny abans del final de la primera meitat de partit, i tot i la bona actuació de Musli (20 de valoració a la mitja part), caldria remuntar 9 punts a la segona part.

En tornar dels vestidors, però, els taronges encara van guanyar avantatge. Finalment l’ICL Manresa no va ser capaç de guanyar cap parcial als locals. Començava Sánchez rebent falta i anotant més tard des del triple, però a cada intent de l’ICL Manresa per acostar-se hi havia una bona resposta per part dels locals, que no van permetre que els del Bages tornéssin a trepitjar-los els talons.

En el darrer quart, el rival era lluny però el Manresa volia intentar-ho i ho va fer, ajustant la defensa, però amb poques idees en atac. En els darrers minuts els homes d’Ibon Navarro van intentar reduir el màxim les diferències, però era tard. Al final, una derrota, marge de millora, però l’ICL amb la vista ja posada al partit de la setmana vinent, a casa, davant el Movistar Estudiantes.