L’ICL Manresa confirma la seva solidesa a la pista de l’UCAM Murcia

Ibon Navarro i el seu equip guanyen per 2 punts, 73-75, en un partit ben treballat en què ha debutat Nemanja Jaramaz. Bon partit de tot el conjunt manresà. 73 UCAM Murcia | Campazzo 20, Benite 8, Radovic 2, Rojas 16 i Lishchuk 2; Moreira, Antelo 11, Cabezas 4, Wood 5, Kelati 4, i …

Diumenge 17 de Abril de 2016 a les 20:44

Ibon Navarro i el seu equip guanyen per 2 punts, 73-75, en un partit ben treballat en què ha debutat Nemanja Jaramaz. Bon partit de tot el conjunt manresà.

73 UCAM Murcia | Campazzo 20, Benite 8, Radovic 2, Rojas 16 i Lishchuk 2; Moreira, Antelo 11, Cabezas 4, Wood 5, Kelati 4, i Arteaga 1.

75 ICL Manresa | Foster 9, Simon 16, Grigonis 11, Auda 11 i Musli 12; Sandul 3, Hernández 1, García 2, Costa 2, Jaramaz 8, i Otverchenko.

Parcials: 17-18, 16-23; 21-16 i 19-18.

L’ICL Manresa ha aconseguit a Múrcia la seva desena victòria en un partit molt seiós, a una pista on només havíen guanyat els grans. Enorme partit, amb una defensa constant i compacte que permet allunyar-se una mica més de la zona de descens, i que dóna moral per al partit al Congost davant l’Unicaja de MàlagaEl partit va començar amb n triple dels locals, respost de seguida per l’ICL Manresa. Musli va fer dues faltes, una dubtosa, en els primers minuts, i va haver de seure a la banqueta. Tot i així, l’equip va respondre als atacs de l’UCAM Murcia, en un primer quart amb moltes alternatives al marcador.

La igualtat es va mantenir també en el segon quart, tot i que l’ICL Manresa decantava una mica la balança cap al seu cantó per poder arribar a la mitja part amb 8 punts d’avantatge. Un triple de Grigonis i una esmaixada en una jugada ràpida de Musli responien la cistella inicial de Kelati. Grigonis repetiria dues vegades més des del triple, i els tirs lliures de Simon i Foster acabaven de donar avantatge a l’ICL Manresa, que estava sent molt compacte.

La segona meitat començava amb molts tirs lliures. Defenses dures, i bona actuació de Patrik Auda que es penjava de l’anella per mantenir els 10 punts d’avantatge. S’acostava perillosament l’UCAM Murcia, però un triple de Chase Simon i un bon rebot ofensiu i cistella de García permetien respirar (49-56). Acabava, de tota manera, només 3 punts per sobre l’ICL Manresa abans dels darrers 10 minuts.

El darrer període començava amb un triple de Jaramaz, i dues cistelles de Musli per recuperar els 10 punts d’avantatge. Un triple de Rojas acostava els locals a només sis punts al minut 36, però una altra cistella de Simon i Sandul responien. En el darrer minut, Simon de nou anotava un triple que pràcticament donava el triomf als manresans, abans dels tirs lliures de Foster i Grigonis. De res servia el triple sobre la botzina de Campazzo (73-75).

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa posterior al partit que “Aquí han guanyat pocs equips, crec que l’equip ha fet una feina excel·lent en defensa, hem controlat el joc dels seus bases; hem controlat els seus ‘quatres’, i ens ha fet mal Rojas, tot i que era un risc que corríem; no ha estat fàcil controlar el partit, l’equip es mostra un cop més que fent bé les coses al darrere pot barallar-se amb qualsevol”.