Esforç sense recompensa a Múrcia (83-72)

Els del Bages acaben 11 per sota (83-72) tot i haver tingut la remuntada a tocar. Va debutar Seeley i destaquen Sakic i Dewar en un partit que podia haver servit per escapar de la penúltima posició. 83 UCAM Murcia | Neto 11, Radovic 6, Wood 12, Kelati 7 i Lima 12; Antelo 12, Cabezas, …

Diumenge 12 de Abril de 2015 a les 14:20

83 UCAM Murcia | Neto 11, Radovic 6, Wood 12, Kelati 7 i Lima 12; Antelo 12, Cabezas, Lee 3, i Rojas 15.

71 La Bruixa d’Or Manresa | White 12, Dewar 11, Grimau 6, Sakic 12 i Rizvic 10 Seeley 5, Hernández 8, Garcia 1, i Fotu 7.

Parcials: 22-17, 18-14; 19-23 i 24-18.

Àrbitres: Arteaga, Redondo, i Sánchez Montserrat.

No va poder ser. Tot i que en alguns moments del partit La Bruixa d’Or Manresa va ser a prop de l’UCAM Murcia, en cap moment els manresans van poder certificar la remuntada i posar-se per davant. Bon esforç dels homes de Pedro Martínez, però no suficient per aconseguir la tercera victòria a domicili de la temporada.

El partit començava amb el Murcia més entonat que La Bruixa d’Or Manresa, amb un 6-0 inicial que s’encarregava de retallar White amb un triple. Tot i això, a totes les jugades de 3 punts responien els universitaris amb un altre triple. Els triples de Ben Dewar i l’entrada d’Alex Hernández posaven a 2 punts els del Bages, que no donaven facilitats al rival i no deixaven que els locals es desempalleguéssin del Manresa.

El segon període seria també favorable a l’UCAM. Fotu començava fort aquests 10 minuts amb una esmaixada, un tir lliure, i un triple. Però Lima també feia de les seves i anotava des de la pintura. Semblava que els locals podien obrir una escletxa, però Rizvic i White no ho permetien. El Manresa tornava a ser a només dos punts, i llavors era Kelati qui responia de 3. Camí dels vestidors, 9 punts d’avantatge del Múrcia.

El tercer quart va ser favorable a La Bruixa d’Or Manresa, que començava amb 5 punts consecutius de Davin White. Rizvic i Grimau hi contribuïen, i DJ Seeley anotava els seus primers punts amb el Manresa en el minut 27. Sakic tornava a posar el Manresa a només 5 punts, i tot quedava per decidir en el darrer quart.

Començaven bé les coses en el darrer període, amb el triple de Dewar que posava a només dos punts La Bruixa d’Or Manresa. Responia Antelo, com no, amb un triple, i tornava a respondre ell al triple de Sakic amb un 2+1. Els catalans no podien atrapar el seu rival. Rojas va rematar el partit amb els seus punts, i no hi va poder haver un final de cara o creu, que hagués pogut donar una victòria a La Bruixa d’Or Manresa per sortir de la cua de la classificació.

Pedro Martínez, a la roda de premsa posterior al partit, apuntava que “ha estat un partit ben lluitat per part nostra però ens han faltat petites coses; hem perdut massa pilotes i rebots; hem tingut moments molt bons, hem jugat amb bons percentatges però ens ha faltat continuïtat i força a les cames per arribar millor al final”.