El Cadet A assoleix un meritori vuitè lloc a l’estatal de Lleida

Dilluns 28 de Maig de 2018 a les 12:09

El Cadet A del Bàsquet Manresa 2015 ha completat una gran temporada amb una meritòria vuitena posició al campionat d’Espanya de la categoria, que es va disputar a Lleida. Els manresans van disputar un total de sis partits:

Catalana Occident Manresa 60-50 Tecnyconta Saragossa (primera jornada fase de grups): Els bagencs van iniciar amb bon peu la competició amb un triomf davant els aragonesos. El Catalana Occident va imposar el seu joc des de l’inici i va arribar al descans amb nou punts de marge (31-22). En la segona meitat els jugadors dirigits per Jordi Serra van mantenir la renda i no van patir gaire per assolir el primer triomf. Pau Treviño, amb 12 punts i 13 rebots, va ser el manresà més destacat.

Catalana Occident Manresa 62-83 Gran Canària (segona jornada fase de grups): Els bagencs van caure davant uns canaris que posteriorment van arribar a la final de la competició. En la primera meitat els manresans es van veure clarament superats (32-53) i, tot i retallar distàncies al tercer quart, no van poder lluitar per la victòria davant un gran rival. Jan Osul, amb 15 punts, va ser el més ben valorat del Catalana Occident.

Movistar Estudiantes 47-64 Catalana Occident Manresa (tercera jornada fase de grups): El Cadet A va tancar la fase de grups amb un triomf contundent, que li va permetre acabar en el segon lloc del grup C. Els de Jordi Serra van agafar marge des dels primers minuts i el van anar ampliant a cada quart excepte l’últim. En aquest, els madrilenys van retallar distàncies, però en cap moment van posar en perill la victòria bagenca. Novament Pau Treviño, amb 12 punts i 11 rebots, va ser l’MVP del partit.

Catalana Occident Manresa 72-51 Tui Mascato (vuitens de final): Els manresans van obtenir el bitllet pels quarts de final de l’estatal en vèncer amb claredat els gallecs, que es van proclamar campions del grup H. El Catalana Occident va sortir a la pista amb la intenció de sentenciar el partit per la via ràpida, i així ho van fer, amb un clar 20-3 en els deu primers minuts. A partir d’aquí, el matx ja va estar més igualat, i el Cadet A es va mantenir sòlid per assegurar la seva presència entre els vuit millors equips d’Espanya. Albert Planell, amb 18 punts i 13 rebots, va liderar l’equip bagenc.

Reial Madrid 78-55 Catalana Occident Manresa (quarts de final): El conjunt de Jordi Serra no va poder donar la gran sorpresa i va caure eliminat davant els madridistes, que posteriorment es van proclamar campions d’Espanya. En el primer quart el Madrid va agafar dotze punts de renda (26-14), però tant en el segon com en el tercer els manresans van plantar cara davant un gran equip que compta amb una gran profunditat de plantilla. Es va entrar en el darrer quart amb un resultat de 58-49, però un parcial de 20-6 va permetre els blancs sentenciar. Pau Treviño, amb 9 punts, va ser el millor dels bagencs.

Unicaja Andalucía 72-42 Catalana Occident Manresa (setè i vuitè lloc): El Cadet A no va poder acabar el campionat amb victòria i va caure davant els malaguenys. El duel va transcórrer igualat excepte en el tercer període, quan un parcial de 23-3 va enterrar qualsevol opció de victòria dels de Jordi Serra. Com molts altres partits, Pau Treviño, amb 13 punts i 12 rebots, va ser el més destacat.