El BAXI Manresa dóna la cara en la semifinal de la Lliga Catalana

Derrota davant el FC Barcelona per 78 a 63 en un partit ben lluitat on es van notar les baixes dels de Joan Peñarroya. El proper compromís de pretemporada serà la setmana vinent a Oviedo.

Dissabte 8 de Setembre de 2018 a les 22:39
74 FC Barcelona Lassa | Heurtel 12, Blazic 6, Claver 9, Singleton 6 i Tomic 15; Pangos 6, Smits 6, Oriola 13, Kuric 5.

63 BAXI Manresa | Gintvainis 9, Toolson 21, Tomàs 2, Lukovic 8 i Sakho 6; Òrrit, Pérez, Jou, Lundberg 8, Sima, del Águila 2 i Vene 7.

Parcials: 16-16, 19-17; 24-20 i 19-10.

Segon partit de pretemporada pel BAXI Manresa, en aquesta ocasió partit de semifinals de la Lliga Catalana davant el FC Barcelona. Els del Bages van acabar perdent en un partit amb bona feina en la lluita i l’entrega, on es van trobar a faltar homes importants. Ryan Toolson va demostrar de què era capaç anotant 21 punts i sent el líder de l’equip.

En la primera meitat el Manresa va tractar de tu a tu al Barça, amb alternatives al marcador i bons minuts. Els blaugranes començaven imposant-se amb un parcial de 7-0, però el BAXI Manresa es refeia i empatava a 11 a 4 minuts d’acabar el primer període. Un triple de Toolson i un tir lliure provocaven que Pesic demanés minut.

En el segon quart l’equip va mantenir la compostura, amb Gintvainis, que s’està adaptant bé al canvi de categoria, anotant des de fora i dirigint l’equip. Els triples de Gintvainis i Toolson deixaven els vermells a només 2 punts a la mitja part.

En la segona meitat, joc molt més travat, faltes i menys vistositat pel públic que mig omplia el Barris Nord de Lleida. En la segona part es va notar la falta d’efectius del BAXI Manresa, que tot i això no va perdre la cara al partit.

Joan Peñarroya, en la roda de premsa posterior, declarava que “un partit en què podem marcar satisfets en quant a l’esforç i l’energia, tot i que en alguns trams ens ha faltat to físic; jugàvem contra un equip amb molt físic; les coses que hem treballat tàcticament les hem fet bé, tot i que són poques; m’hauria agradat competir una mica millor fins al final; esperem recuperar efectius aquests dies”.