Derrota de La Bruixa d’Or Manresa que fa suar de valent l’Unicaja

El Martín Carpena no va veure clara la victòria del seu equip fins el darrer quart, i La Bruixa d’Or comença una setmana amb tot l’equip disponible. 81 Unicaja | Granger 13, Toolson 4, Green 2, Kuzminskas 7, Golubovic 10; Markovic 10, Vasileiadis 2, Meiemene, Thomas 7, Nguiane 1, Vázquez 18 i Steffanson 7. …

Diumenge 19 de Octubre de 2014 a les 20:09

El Martín Carpena no va veure clara la victòria del seu equip fins el darrer quart, i La Bruixa d’Or comença una setmana amb tot l’equip disponible.

81 Unicaja | Granger 13, Toolson 4, Green 2, Kuzminskas 7, Golubovic 10; Markovic 10, Vasileiadis 2, Meiemene, Thomas 7, Nguiane 1, Vázquez 18 i Steffanson 7.

65 La Bruixa d’Or Manresa | Bivià 6, Grimau 7, Dewar 8, Samuels 2 i Haritopoulos 10; Sakic 3, Grigonis 12, Garcia 15, Angelats, i Rizvic 2.

Parcials 19-20, 24-16; 21-12 i 17-17.

Àrbitres: Vicente Bultó, Castillo i Planells.

La Bruixa d’Or Manresa torna de Màlaga sense aconseguir la primera victòria de la temporada, però amb la consciència tranquila i sabent que ha fet patir un equip “Eurolliga” com els malaguenys. Marc Garcia va destacar per part dels manresans amb 15 punts i 20 de valoració, a banda dels 12 punts de Grigonis i els 10 de Haritopoulos.

Els manresans van sortir amb tromba a la primera meitat, i van poder-se col·locar 9 punts per sobre de l’Unicaja (7-16). Els primers punts de Ben Dewar i Haritopoulos posaven distància, i els malaguenys resistien gràcies a Jason Granger. Dos triples seguits de Garcia i Bivià posaven el màxim avantatge per als de Manresa, que els va servir per arribar al final del quart amb avantatge (19-20).

El segon quart va començar amb un Markovic molt inspirat i els locals posant-se per davant. Tot i això, Grigonis va posar les piles a La Bruixa d’Or Manresa per mantenir l’equip viu, i va aconseguir fer una cistella i dos triples que posaven el 33-28, i després una cistella de Garcia posava de ple l’equip al partit. Golubovic i Granger responien fins el 43-36.

El pitjor parcial per als interessos del Manresa va ser el tercer quart, amb només 12 punts anotats i un Unicaja que ja va agafar una distància còmoda, tot i que encara no seria definitiva. Fran Vázquez va estar molt encertat en aquest partit, i en el tercer període es va notar el seu bon estat de forma, tant amb la seva anotació com en el rebot.

La Bruixa d’Or Manresa no es va rendir en cap moment, i va lluitar fins el darrer minut. Fruit d’aquesta entrega, va haver-hi un moment en el darrer quart en què s’hagués pogut retallar la diferència fins els 8 punts, amb un intent de triple de Samuels. Bivià, Grigonis, i Garcia, que va demostrar un cop més de què pot ser capaç, resistien a 11 punts dels malaguenys, però al final la voctòria es va escapar.

Pedro Martínez, en la roda de premsa, va dir que «crec que hem jugat bé, però en alguns moment no hem pogut mantenir el nivel, com el final del segon quart i alguns moments del tercer quart; tot i aixi, tenint en compte les baixes i problemes que arrosseguem ho hem fet força bé; cal que tanquem millor el rebot i el balanç defensiu; en general, tenint en compte les incidències, estic força satisfet».