Inici > Cos tècnic 2017-18

Cos tècnic 2017-18

Aleix Duran

Des d’aquesta temporada Aleix Duran és l’entrenador de l’ICL Manresa. Ja havia exercit com a primer entrenador, precisament en la categoria LEB O, amb el FC Barcelona. Les darreres dues temporades havia estat l’assistent d’Ibon Navarro a l’ICL Manresa.

 

 

 

Xevi Pujol

Xevi Pujol fa un pas endavant tot i seguir sent assistent de l’entrenador principal. Després de ser-ho amb Ibon Navarro i Pedro Martínez, ara serà el primer assistent d’Aleix Duran.

 

 

 

Marc Estany

Després de ser el delegat de l’equip durant 3 temporades, Marc Estany passa a l’assistència tècnica. És manresà després de ser jugador de les categories inferiors n’ha estat tècnic.

 

 

 

Adrián Rubio

El preparador físic de l’ICL Manresa aquesta temporada serà Adriàn Rubio, de Fuenmayor (Logronyo). Ha tingut experiències en diversos equips a la lliga LEB i també fora de l’Estat.

 

 

 

Marc Arnau

Marc Arnau arriba per ser el relleu en l’apartat de fisioterapeuta. Té experiència en el món del tractament a equips de bàsquet.

 

 

 

 

Nil Duarte

També s’estrena com a delegat de l’equip el vigatà Nil Duarte, que des de fa 4 temporades col·labora amb el club i les categories inferiors com a tècnic.

 

 

 

Jordi Carol

El nou metge de l’ICL Manresa és Jordi Carol, un metge que està vinculat a l’acord que el club té amb la Fundació Althaia, i que seguirà comptant amb la col·laboració de Joan Camí i Pierluigi di Felice.

 

 

Idioma »