Inici > Cos tècnic 2017-18

Cos tècnic 2017-18

 

Diego Ocampo

Arriba a Manresa el maig del 2018 després d’haver estat en diversos equips de la Lliga LEB i també de l’ACB, com el Joventut de Badalona, l’Estudiantes, o l’UCAM Murcia.

 

 

 

Xevi Pujol

Xevi Pujol fa un pas endavant tot i seguir sent assistent de l’entrenador principal. Després de ser-ho amb Ibon Navarro i Pedro Martínez, ara serà el primer assistent d’Aleix Duran.

 

 

 

Marc Estany

Després de ser el delegat de l’equip durant 3 temporades, Marc Estany passa a l’assistència tècnica. És manresà després de ser jugador de les categories inferiors n’ha estat tècnic.

 

 

 

Adrián Rubio

El preparador físic de l’ICL Manresa aquesta temporada serà Adriàn Rubio, de Fuenmayor (Logronyo). Ha tingut experiències en diversos equips a la lliga LEB i també fora de l’Estat.

 

 

 

Marc Arnau

Marc Arnau arriba per ser el relleu en l’apartat de fisioterapeuta. Té experiència en el món del tractament a equips de bàsquet.

 

 

 

 

Nil Duarte

També s’estrena com a delegat de l’equip el vigatà Nil Duarte, que des de fa 4 temporades col·labora amb el club i les categories inferiors com a tècnic.

 

 

 

Jordi Querolt

El nou metge de l’ICL Manresa és Jordi Querolt, un metge que està vinculat a l’acord que el club té amb la Fundació Althaia, i que seguirà comptant amb la col·laboració de Joan Camí.