Inici > Cadet A > CADET A

CADET A

CBIUM 68  OLOST 63

Tercera victòria consecutiva del Cadet preferent en el primer partit de la segona volta d’aquesta fase de la lliga.
Un partit vibrant on el CBiUM ha desplegat tot el seu arsenal de recursos amb gran encert en el primer quart del partit. S’ha arribat a posar fins a 21 punts per sobre el rival. I és que als manresans els hi ha sortit tot en el primer període del matx. Fins a quatre triples de diferents jugadors els hi han entrat en aquest quart. Semblava que seria bufar i fer ampolles, però el segon quart als de casa no els hi ha sortit tant bé les coses i a partir de la mitja part els dos estrangers de l’Olost han començat a rutllar com no ho havien fet fins a les hores i han començat a fer-se amb els rebots que, fins a les hores havien estat pels de casa. A més el canvi defensiu dels de fora jugant en zona ha fet molt mal al CBiUM.
El tercer quart ha servit perquè l’Olost anés retallant diferències fins a col·locar-se a 9 punts al final del tercer quart. La fluïdesa del joc d’equip dels de casa ha anat minvant mentre l’Olost anava millorant paulatinament.
El quart quart ha estat d’infart i semblava que els de casa haurien de fer un darrer esforç per superar al rival. Les continues aturades del joc han fet que aquest període s’allargués de forma sorprenent. A dos minuts de l’acabament l’Olost havia aconseguit eixugar les diferències i el marcador reflectia un empat a 59.  A 33 segons del final el CBiUMha aconseguit distanciar-se 4 punts per sobre del rival, encistellant un tir lliure que ha deixat el marcador reflectint el resultat final 68-63).
Parcials:
1er Q:             27-12
2onQ:             41-26
3er Q:             56-47
4rt Q:              68-63
unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6)

 

Idioma »