Arriba des de Tenerife la quarta victòria de l’ICL Manresa!

Els d’Ibon Navarro guanyen un partit igualadíssim en què han dut la iniciativa durant bona part dels 40 minuts. Dejan Musli (15 punts i 32 de valoració) i Alex Hernández (10 punts, 22 de valoració), els destacats. 65 Iberostar Tenerife | San Miguel 2, Richotti 11, Beirán 4, Abromaitis 6 i Sekulic 15; Niang …

Diumenge 29 de Novembre de 2015 a les 17:09

65 Iberostar Tenerife | San Miguel 2, Richotti 11, Beirán 4, Abromaitis 6 i Sekulic 15; Niang 9, Hanley 2, Arco 2, O’Leary 2, Blanco 5, Jones 4 i White 3.

71 ICL Manresa | Thomas, Otverchenko 10, Grigonis 9, Flis 2 i Musli 15; Simon 14, Sandul 2, Montañez, Hernández 10, García 3, Barrera i Sánchez 6.

Parcials: 9-18, 21-16; 20-19 i 15-18.

Àrbitres: Hierrezuelo, Calatrava i Raúl.

L’ICL Manresa ha aconseguit anivellar el balanç entre victòries i derrotes a la pista de l’Iberostar Tenerife, que duia 2 partits consecutius guanyant. Els d’Ibon Navarro han jugat, un cop més, un partit sòlid, on han destacat els 15 punts de Dejan Musli, amb 32 de valoració, els 14 punts de Simon, i els 10 d’Hernández, que ha valorat 22.

Tot i que el partit començava amb un triple d’Abromaitis, l’ICL Manresa demostrava ja en els primers compassos que tenia ganes de manar. Flis i Grigonis amb un triple responien, i Otverchenko posava el 3-7. Els bagencs han estat capaços de mantenir aquest avantatge i ampliar-lo, gràcies en bona part a la bona feina de Dejan Musli, immaculat des dels tirs lliures. Simon i Sánchez sumaven també per posar el 9-18.

El segon quart no ha estat tant favorable per a l’equip d’Ibon Navarro. White i Hanley fèien reaccionar els illencs, que anotaven amb més facilitat, i el Manresa mantenia l’avantatge amb bones accions dels ales Simon i Otverchenko. El partit s’ajustaria abans d’arribar a la mitja part.

El tercer període ha estat el més ajustat de tots, i es desencadenava la guerra de pivots amb Musli rebent faltes, i el Tenerife responent per mitjà de Sekulic, el millor dels canaris, i el jove Niang. Capgirava el marcador l’Iberostar, però Simon, Grigonis, i una darrera cistella a falta de pocs segons de Sandul tornaven a donar avantatge a l’ICL Manresa.

En el darrer quart, el Manresa s’ha endut la guerra de nervis final. Molts errors en ambdós costats als primers compassos, i alternatives en el marcador s l’empat a 61. A partir d’aquell moment, Musli posaria per davant l’ICL Manresa, que gràcies als tirs lliures (8 de 9 intents), es va acabar enduent el partit. Una victòria importantíssima abans de rebre el FC Barcelona al Nou Congost.

Ibon Navarro, a la roda de premsa posterior al partit, ecplicava que «hem controlat molt bé el ritme del partit des de la nostra defensa, especialment en el primer quart; marxem amb la sensació d’haver fet bona feina; el percentatge de tirs lliures ha estat important per poder guanyar».