Inici > Notícies > Arrenca la temporada 2013-2014 per La Bruixa d’Or

Arrenca la temporada 2013-2014 per La Bruixa d’Or

El club del Bages s’ha presentat en societat després de la revisió mèdica realitzada als jugadors de la plantilla, on s’han pogut veure cares noves

Aquest dilluns al matí, La Bruixa d’Or s’ha presentat a la seu de Mútua Intercomarcal, un dels patrocinadors del club. Els jugadors han passat revisió mèdica al centre mèdic Prevint, i més tard s’han desplaçat a la seu manresana de la mútua per fer fotos. També s’ha fet una roda de premsa on han intervingut representants de l’empresa i el club.

Avui ha estat el primer dia de “classe” per a La Bruixa d’Or. L’equip de Borja Comenge, juntament amb el cos tècnic, s’ha dirigit a les 8.00 del matí a la seu de Prevint, empresa que ha realitzat testos i revisions mèdics a tota la plantilla i la resta de personal tècnic del club.

Més tard, a les 10.00 del matí, equip i tècnics s’han desplaçat a peu fins a la seu de Mútua Intercomarcal. Allà, a la sala d’actes, han intervingut Ramon Roset, director de la sucursal de la Mútua Intercomarcal a Manresa. Roset ha donat la benvinguda a l’equip al nou entrenador i els nous fitxatges. Més tard, per part del Bàsquet Manresa, han intervingut l’entrenador Borja Comenge i el gerent de l’entitat, Carles Sixto. L’encarregat de tancar els discursos ha estat Miquel Soler, cap mèdic de Prevint.

Per acabar l’acte, s’ha fet una foto de família amb el cos tècnic i la nova plantilla, on només faltaven les incorporacions de Josh Asselin i Max Kouguere.

També disponible en: Castellano