A 5 punts de donar el cop a Saragossa

Els del Bages han perdut per 82-77 davant d’un rival resolutiu en un partit on han destacat Seeley 20 punts i Fotu amb 15. 82 CAI Zaragoza | Lisch 18, Goulding -, Robinson 15, Jelovac 12, Norel 13; Llompart 7, Katic 6, J. García, Pére Tomàs 2 i Landry 9. 77 La Bruixa …

Diumenge 10 de Maig de 2015 a les 19:36

Els del Bages han perdut per 82-77 davant d’un rival resolutiu en un partit on han destacat Seeley 20 punts i Fotu amb 15.

82 CAI Zaragoza | Lisch 18, Goulding -, Robinson 15, Jelovac 12, Norel 13; Llompart 7, Katic 6, J. García, Pére Tomàs 2 i Landry 9.

77 La Bruixa d’Or Manresa | White 8, Seeley 20, Roger Grimau, Sakic 4, Rizvic 10; Dilys 2, Poeta 5, Dewar 1, Sánchez 12 i Fotu 15.

Parcials 18-17; 21-17; 22-25 i 21-18.

Àrbitres: García González, Castillo i Serrano.

Finalment l’equip s’ha ofegat a la platja, després d’haver lluitat en un partit complicat, davant d’un equip que es jugava ser o no ser al play-off per al títol de la lliga. La Bruixa d’Or s’ha quedat a 5 punts del CAI Zaragoza després d’un inici de darrer quart poc encertat i de no saber-se distanciar en l’inici.

Ha començat el matx amb bones vibracions per als homes de Pedro Martínez. Començava entonat sobretot el pivot Hasan Rizvic i Zeljko Sakic, que donaven els primers avantatges als manresans. El primer triple de White posava el 6-13, i els locals no estaven fins. EL Manresa, però, no ho ha sabut aprofitar per poder marxar amb avantatge al primer quart, el pivot Katic capgirava el marcador.

Es reprenia el partit amb faltes sobre l’insistent Alfonso Sánchez i un triple de Seeley, molt encertat des dels 6,75 amb 5 de 6 triples, posava La Bruixa d’Or Manresa per davant. Un altre triple, en aquest cas del propi Alfonso, donava ales als manresans. Pedro Martínez es veia forçat a demanar minut, el CAI remuntava. S’arribava a la mitja part 5 punts per sota, un resultat assequible.

Després de la mitja part, bona sortida del Bàsquet Manresa que aconseguia un molt bon parcial favorable per arribar amb igualada a la recta final. I més quan Seeley començava amb un triple el quart. Alfonso posava per davant La Bruixa d’Or Manresa amb un triple. Sortia Poeta per donar bons minuts i provocar faltes. Dos triples consecutius de Fotu i Poeta donarien el darrer avantatge (54-57). Acabava el tercer quart 2 amunt el Saragossa.

Al quart definitiu, inici amb bones defenses però sense resolucions en atac. Pedro Martínez parava el partit amb 9 punts de desavantatge. Un altre triple de Seeley, el millor, posava La Bruixa d’Or Manresa a només 6 punts, però el CAI Zaragoza sempre trobava respostes. Els del Bages no van poder forçar un final igualat, tot i intentar-ho en tot moment.

Pedro Martínez, declarava a la roda de premsa que «ha estat un partit dur, difícil per a nosaltres, en què hem tingut algun moment dolent en què el CAI ens ha castigat molt; hem tingut bona defensa i mentalitat, però en algunes situacions d’u contra u, homes com Norel, o Lisch ens han fet molt mal; han marxat massa fàcilment, hauria estat millor sortir més consistents al darrer quart».